Wij verkopen in onze chocoladebar veel verschillende soorten Bean to Bar chocoladerepen. Ondertussen hebben we een behoorlijk uitgebreid assortiment met repen uit verschillende landen en allemaal met hun eigen signatuur. Op zoek naar vegan of glutenvrije chocolade? Geen enkel probleem! Bij ons heb je keuze genoeg.

Waarom Bean to Bar chocolade?

Allereerst; de smaak van deze chocolade is GEWELDIG! Deze chocolade eet je niet, maar beleef je.

Goede chocolade met een verantwoorde herkomst. Chocolade zoals chocolade hoort te zijn, puur, eerlijk maar bovenal gewoon heel erg lekker.

De cacao is van uitstekende kwaliteit, duidelijke herkomst en van eeuwenoude cacaobomen die de rust en tijd hebben gekregen om heerlijke smaken te ontwikkelen. Daardoor is de smaak van deze cacao zo ontzettend rijk en vol. De chocolademakers doen er alles aan om deze smaken te behouden in de chocoladerepen. 

Chocolade met een duidelijke handelsketen, met zo min mogelijk schakels tussen de cacaoboer en jou als consument. Geproduceerd van Bean to Bar. Voor de cacaoboer houdt dit in dat de prijs voor de cacao ver boven die van fairtrade ligt.

Welke merken verkopen wij?

Al sinds 2018 verkopen wij chocoladerepen van Blanxart, Original Beans en Georgia Ramon. Vanaf mei 2022 zijn hier de prachtige merken Dusk en Latitude bijgekomen. Sinds juli 2022 hebben wij het prachtige merk Theo & Philo toegevoegd aan de collectie. Sinds september 2022 hebben wij het prachtige merk Krakakoa toegevoegd.

Op dit moment zijn de chocoladerepen alleen te verkrijgen in de winkel. In het najaar zullen deze ook te verkrijgen zijn via de webshop. Wil je een bepaalde chocoladereep hebben maar ben je niet in de gelegenheid om naar Delft te komen? Geen probleem, stuur ons een berichtje en we sturen de repen met alle liefde naar je op (ook leuk om cadeau te geven).

Chocoladeproeverij

Ben je benieuwd hoe anders een chocoladereep met cacao uit Brazilië smaakt ten opzichte van een chocoladereep met cacao uit Panama? Of hoe een reep van 100% smaakt? Boek dan onze chocoladeproeverij.

Klik hier voor alle informatie over deze proeverij.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over Bean to Bar chocolade, stel je vragen gerust aan ons. We vertellen er graag over!